Fariinisokeri

Fariinisokeri on aromikas, kostea, tumma sokeri, joka sopii leivontaan, ruoanlaittoon ja juomiin. 

Käytä monipuolisesti mm.
- simaan, kuumiin ja kylmiin juomiin
- kakkuihin, muffineihin ja pikkuleipiin
- jogurtin, viilin ja puuron päälle
- jälkiruokiin
- kastikkeiden, marinadien ja ruokien mausteena

Fariinisokeripussissa (500 g) on perinteisen siman ohje.

Ainekset: sokeri ja ruokosokerisiirappi

Fariinisokeri

Tutustu tummien sokerituotteiden houkutteleviin makumaailmoihin »
 

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1650 kJ/390 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 97 g
- josta sokereita 95 g
Proteiinia < 0,5 g
Suolaa 0,04 g


Valmistettu Tanskassa.

Avattu fariinipussi kannattaa säilyttää huolellisesti suljettuna tiiviissä muovirasiassa tai lasipurkissa kovettumisen estämiseksi. Kovettunut Fariinisokeri pehmenee 1–2 vuorokaudessa, kun pussiin lisätään noin 1 tl vettä ½ kg Fariinisokeria kohti.

Pakkaus: muovia, lajitellaan energiajätteeseen tai muovipakkauskeräykseen

1 dl painaa noin 70 g.

Mitä tehdä fariinisokerista:
Hae Fariinisokerireseptejä »

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!