Ystävänpäivän marengit

Tee ystävälle lahjaksi tai tarjoa kahvin kera suloisia pinkkejä pikkumarenkeja.

9–12 kpl

noin 2 tuntia + 4 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

3 kananmunan valkuaista
ripaus suolaa
1 ¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
½ tl perunajauhoja
punaista elintarvikeväriä
Koristeluun
2 dl Dansukker Tomusokeria
kananmunan valkuaista

Ohjeet

Sekoita huoneenlämpöiset valkuaiset ja suola vatkauskulhossa. Aloita vatkaaminen ja lisää sokeri vähitellen vatkauksen aikana. Lisää perunajauho lopussa pieneen sokerimäärään sekoitettuna.

Värjää valkuaisvaahto kauniin punaiseksi. Pursota pellille (pyöreäkärkinen tylla) tasakokoisia marenkihuippuja.

Paista uunissa 100 asteessa noin 90 minuuttia. Jätä uunin luukku raolleen ja anna marenkien kuivua muutamia tunteja.

Sekoita tomusokerista ja valkuaisesta pursotettava kuorrutus, pursota marenkeihin sydämet.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.