Ainekset
3 kananmunan valkuaista
ripaus suolaa
1 ¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
½ tl perunajauhoja
punaista elintarvikeväriä
Koristeluun
2 dl Dansukker Tomusokeria
kananmunan valkuaista
Ohjeet
Sekoita huoneenlämpöiset valkuaiset ja suola vatkauskulhossa. Aloita vatkaaminen ja lisää sokeri vähitellen vatkauksen aikana. Lisää perunajauho lopussa pieneen sokerimäärään sekoitettuna.
Värjää valkuaisvaahto kauniin punaiseksi. Pursota pellille (pyöreäkärkinen tylla) tasakokoisia marenkihuippuja.
Paista uunissa 100 asteessa noin 90 minuuttia. Jätä uunin luukku raolleen ja anna marenkien kuivua muutamia tunteja.
Sekoita tomusokerista ja valkuaisesta pursotettava kuorrutus, pursota marenkeihin sydämet.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!