Ainekset
Mikromarengit
1 munanvalkuainen
250 g Dansukker Tomusokeria
(vaaleanpunaista pastaväriä)
Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g tuoreita mansikoita
tuoretta minttua
Ohjeet
Laita munanvalkuainen kulhoon. Vaivaa käsin joukkoon tomusokeri, kunnes saat tasaisen taikinan. Vaivaa taikinasta tanko ja irrota siitä pieniä nokareita. Pyöritä palloiksi leivinpaperilla suojatun mikroaaltouunilautasen päälle. Laita nokareita harvakseltaan ja jätä kypsennysvaraa. Kypsennä mikroaaltouunissa täydellä teholla noin minuutti ja jatka tarvittaessa lyhyissä jaksoissa. Tarkista, että mikroaaltouunin pyörivä alusta mahtuu pyörimään leivinpaperista huolimatta, jotta marengit kypsyvät tasaisesti eivätkä pala.
Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Paloittele mansikat halutessasi. Kokoa marengeista, kermavaahdosta ja mansikoista kerrosjälkiruoka kulhoihin. Koristele mintulla. Tarjoa heti!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!