Ainekset
3 kananmunaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl juoksevaa margariinia tms. rasvaa
½ dl vettä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
2 dl vehnäjauhoja
Kuorrutus
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g huoneenlämpöistä voita
2 dl Dansukker Tomusokeria
vaaleanpunaista pastaväriä
Pinnalle
500 g kotimaisia pakastevadelmia
2 dl vettä
1 rkl sitruunamehua
1 dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Vuoraa noin 30x20 cm kokoinen, laakea uunivuoka leivinpaperilla. Mittaa jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri kulhoon.
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon rasva ja vesi. Lisää kuivat aineet munavaahtoon siivilän läpi seuloen.
Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Sekoita kuorrutusainekset. Taikinalevystä voi ottaa kämmenpesän kokoisella sydänmuotilla herttaisia, sydämenmuotoisia kakkusia, jotka halkaistaan, täytetään ja kuorrutetaan vaaleanpunaisella tuorejuustotahnalla.
Peitä leivosten pinta pakastevadelmilla. Kiehauta vesi, sekoita joukkoon sitruunamehu ja hyytelösokeri. Anna hetken aikaa jäähtyä ja lusikoi kiilteeksi marjojen päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.