Ainekset
3 kananmunaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl juoksevaa margariinia tms. rasvaa
½ dl vettä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
2 dl vehnäjauhoja
Kuorrutus
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g huoneenlämpöistä voita
2 dl Dansukker Tomusokeria
vaaleanpunaista pastaväriä
Pinnalle
500 g kotimaisia pakastevadelmia
2 dl vettä
1 rkl sitruunamehua
1 dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Vuoraa noin 30x20 cm kokoinen, laakea uunivuoka leivinpaperilla. Mittaa jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri kulhoon.
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon rasva ja vesi. Lisää kuivat aineet munavaahtoon siivilän läpi seuloen.
Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Sekoita kuorrutusainekset. Taikinalevystä voi ottaa kämmenpesän kokoisella sydänmuotilla herttaisia, sydämenmuotoisia kakkusia, jotka halkaistaan, täytetään ja kuorrutetaan vaaleanpunaisella tuorejuustotahnalla.
Peitä leivosten pinta pakastevadelmilla. Kiehauta vesi, sekoita joukkoon sitruunamehu ja hyytelösokeri. Anna hetken aikaa jäähtyä ja lusikoi kiilteeksi marjojen päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?