Ystävänpäiväleivokset

Ystäville tarjotaan herttaiset sydämenmuotoiset leivokset, jotka kuorrutetaan vaaleanpunaisella tuorejuustotahnalla ja koristellaan vadelmilla.

Noin 8 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl juoksevaa margariinia tms. rasvaa
½ dl vettä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
2 dl vehnäjauhoja
Kuorrutus
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g huoneenlämpöistä voita
2 dl Dansukker Tomusokeria

vaaleanpunaista pastaväriä
Pinnalle
500 g kotimaisia pakastevadelmia
2 dl vettä
1 rkl sitruunamehua
1 dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Vuoraa noin 30x20 cm kokoinen, laakea uunivuoka leivinpaperilla. Mittaa jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri kulhoon.

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon rasva ja vesi. Lisää kuivat aineet munavaahtoon siivilän läpi seuloen.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

Sekoita kuorrutusainekset. Taikinalevystä voi ottaa kämmenpesän kokoisella sydänmuotilla herttaisia, sydämenmuotoisia kakkusia, jotka halkaistaan, täytetään ja kuorrutetaan vaaleanpunaisella tuorejuustotahnalla.

Peitä leivosten pinta pakastevadelmilla. Kiehauta vesi, sekoita joukkoon sitruunamehu ja hyytelösokeri. Anna hetken aikaa jäähtyä ja lusikoi kiilteeksi marjojen päälle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.