Ainekset
200 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
1 dl ohrakasta tai perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl kuohukermaa
Täyte
noin 200 g kiinteää marmeladia
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota rasva ja sokeri sekä siirappi. Lisää muna sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi kerma. Anna taikinan rauhoittua jääkaapissa.
Kauli taikina reilusti jauhotetulla alustalla levyksi ja ota siitä pyöreällä muotilla pyöreitä kakkuja. Paina pienellä sydänmuotilla puoleen kakuista aukko keskelle. Paista syntyneet pikku sydämet ja reiälliset kakut samalla pellillä ja ehjät kakut eri pellillä, jotta kypsyminen olisi tasaista. Paista kakkusia 175 asteessa noin 10 minuuttia.
Levitä eheälle puoliskolle marmeladia, tuprauta sydänaukkoiselle puoliskolle tomusokeria ja paina marmeladipäällysteisen päälle. Pane tomusokerilla päällystetyt pikkusydämet sievästi tarjolle sellaisenaan tai täytä myös ne marmeladilla. Tarjoa samana päivänä.
Vinkki!
Leivo pikkuleivät jääkaappikylmästä taikinasta, jotta ne pitävät paistovaiheessa muotonsa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.