Ainekset
100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 kananmuna
1 dl ranskankermaa
Täyte
60 g huoneenlämpöistä voita
3 dl Dansukker Tomusokeria
150 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
¾–1 dl vadelmia tai mustikoita
½ tl raastettua luomusitruunankuorta
Ohjeet
Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, kananmuna sekä ranskankerma ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Pane taikina pursotinpussiin ja pursota läpimitaltaan noin 3 cm:n kokoisia lantteja leivinpaperoiduille uunipelleille.
Paista 175 asteessa uunin keskiosassa noin 8 minuuttia. Vahdi etteivät kakkuset pala reunoista. Jäähdytä.
Sekoita täytteen ainekset ja levitä se puolelle kakkusista. Paina loput kansiksi. Leivonnaiset ovat parhaimmillaan tuoreina.
Vinkki!
Voit korvata vaniljasokerin teelusikallisella kanelia tai kardemummaa tai 1–2 teelusikallisella raastettua sitruunan- tai limetinkuorta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.