Vohvelit

Aina on vohvelipäivä! Tässä vohvelitaikinassa on kermaviiliä ja kivennäisvettä. Tarjoa vohvelit hillon ja kermavaahdon kera.

10 kpl

40 minuuttia

Arviot (154 kpl)

Ainekset

4 munaa
2 dl kermaviiliä
2 dl kylmää kivennäisvettä
2 rkl voisulaa
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja

Paistamiseen

voisulaa
Pinnalle

Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sekoita munat, kermaviili, kivennäisvesi ja voisula kulhossa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kosteiden aineiden joukkoon siivilän läpi seuloen. Vatkaa taikina ja anna sen turvota viitisen minuuttia. Kuumenna vohvelirauta, sipaise pintaan voisulaa ja annostele levylle kauhallinen taikinaa ja paista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.