Vohvelit

Aina on vohvelipäivä! Tässä vohvelitaikinassa on kermaviiliä ja kivennäisvettä. Tarjoa vohvelit hillon ja kermavaahdon kera.

10 kpl

PT40M

40 minuuttia

Arviot (157 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 munaa
2 dl kermaviiliä
2 dl kylmää kivennäisvettä
2 rkl voisulaa
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja

Paistamiseen

voisulaa
Pinnalle

Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sekoita munat, kermaviili, kivennäisvesi ja voisula kulhossa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kosteiden aineiden joukkoon siivilän läpi seuloen. Vatkaa taikina ja anna sen turvota viitisen minuuttia. Kuumenna vohvelirauta, sipaise pintaan voisulaa ja annostele levylle kauhallinen taikinaa ja paista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?