Ainekset
1 litra puolikypsistä musta- tai punaviinimarjoista keitettyä mehua
(= 1 kg herukoita ja 3–4 dl vettä)
800–1000 g Dansukker Taloussokeria
TAI
800–1000 g Dansukker Hillosokeria
TAI
2 pkt (à 330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Mittaa mehu ja sokeri kattilaan. Sekoita vain sen verran, että sokeri liukenee. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä sekoittamatta. Keittoaika Taloussokerilla on noin 20 minuuttia ja Hillosokereilla noin 10 minuuttia.
Tee hyytelökoe: Ota ruokalusikallinen keitosta kylmälle lautaselle ja jäähdytä nopeasti jääkaapissa tai pakastimessa. Vedä lusikalla hyytelön keskelle vako. Jos vako ei umpeudu, hyytelö on valmista. Muussa tapauksessa jatka keittämistä ja toista testi.
Kuori vaahto. Purkita kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje hyvin. Säilytä viileässä.
Hillosokerin tai Hillo-marmeladisokerin käyttö lyhentää keittoaikaa, mutta hyytelöstä ei tule aivan yhtä sileää ja kirkasta kuin Taloussokeria käytettäessä. Hyytelö onnistuu paremmin keitetystä kuin höyrymehusta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!