Ainekset
500 g punaisia viinimarjoja riivittynä
pala tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1 kanelitanko
1/2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua musta- tai valkopippuria
1/2 tl kuminaa
1/2–3/4 pkt (à 330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 dl valkoista balsamietikkaa
Ohjeet
Pane viinimarjat kattilaan. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet ja lisää ne, mausteet, hillo-marmeladisokeri ja balsamietikka kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä jääkaapissa. Tarjoa liha- ja grilliruokien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!