Ainekset
Taikina
3 dl vettä
1 rkl öljyä
25 g hiivaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria tai Luomuruokosokeria
1 tl suolaa
7–8 dl vehnäjauhoja
Täyte
50 g pehmeää voita
1/2 dl hienonnettua persiljaa
1/2 dl hienonnettua ruohosipulia
1 tl kuivattua tai 1–2 oksaa tuoretta, hienonnettua rakuunaa
Ohjeet
Sekoita öljy kädenlämpöiseen veteen. Liuota hiiva joukkoon. Lisää sokeri ja suola sekä jauhot vähän kerrallaan. Alusta taikina hyvin. Anna kohota peitettynä 40 minuuttia.
Vaivaa taikina jauhotetulla leivinpöydällä notkeaksi. Jaa taikina kolmeen osaan ja kauli osat levyiksi (noin 30 x 25 cm). Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä täyte taikinalevyille. Kääri levyt rulliksi ja laita ne leivinpaperin päälle uunipellille. Anna kohota peitettynä 30 minuuttia.
Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes patongit ovat kullanruskeita.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.