Vihreä tomaattimarmeladi

Keitä marmeladia vihreistä tomaateista, sipuleista, mausteista ja etikasta.

45 minuuttia

Arviot (9 kpl)

Ainekset

400 g vihreitä tomaatteja
100 g sipulia
4 valkosipulinkynttä
1 dl etikkaa
2 dl vettä
n. 10 mausteneilikkaa
n. 10 kokonaista valkopippuria
(1 pala muskottikukkaa)
(ripaus raastettua inkivääriä)
2 ½ dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuutioi huuhdotut tomaatit ja silppua sipulit. Kääri kokonaiset mausteet sideharsonyytiksi ja mittaa kaikki ainekset sokeria lukuun ottamatta kattilaan. Keitä 15–20 minuuttia.

Poista mausteet ja kaada seos tehosekoittajaan. Pyöräytä karkeaksi seokseksi. Kuumenna seos kiehuvaksi kattilassa, lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä viitisen minuuttia.

Kaada tölkkeihin ja säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!