Vihreä tomaattimarmeladi

Keitä marmeladia vihreistä tomaateista, sipuleista, mausteista ja etikasta.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (9 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g vihreitä tomaatteja
100 g sipulia
4 valkosipulinkynttä
1 dl etikkaa
2 dl vettä
n. 10 mausteneilikkaa
n. 10 kokonaista valkopippuria
(1 pala muskottikukkaa)
(ripaus raastettua inkivääriä)
2 ½ dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuutioi huuhdotut tomaatit ja silppua sipulit. Kääri kokonaiset mausteet sideharsonyytiksi ja mittaa kaikki ainekset sokeria lukuun ottamatta kattilaan. Keitä 15–20 minuuttia.

Poista mausteet ja kaada seos tehosekoittajaan. Pyöräytä karkeaksi seokseksi. Kuumenna seos kiehuvaksi kattilassa, lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä viitisen minuuttia.

Kaada tölkkeihin ja säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.