Ainekset
2 ½ dl vettä (40°)
½ palaa hiivaa
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
3 dl täysjyväjauhoja
3–4 dl vehnäjauhoja
50 g pehmeää margariinia tai öljyä
Keittämiseen
1 ½–2 l vettä
2 rkl karkeaa merisuolaa
Pinnalle
seesaminsiemeniä
Tarjoiluun
briejuustoa
vadelma-persikkahilloa
Ohjeet
Mittaa lämmin vesi, hiiva, suola ja sokeri taikinakulhoon. Lisää puolet jauhoista ja vatkaa seosta voimakkaasti. Lisää rasva ja loput jauhot ja alusta taikina kimmoisaksi. Peitä ja kohota kaksinkertaiseksi.
Jauhota työpöytä ja kumoa taikina. Jaa taikina 12 osaan ja pyöritä palat pulliksi. Laita pullat jauhotetun leivinpaperin päälle, peitä ja kohota.
Kuumenna vesi ja merisuola laakeassa paistokasarissa kiehuvaksi. Pyöräytä kohonneisiin pulliin sormilla reikä ja keitä rinkilöitä 2–3 kerrallaan, parin minuutin ajan vedessä, kerran kääntäen.
Nosta rinkilät reikäkauhalla leivinpaperoidulle pellille ja ripottele seesaminsiemenet pinnalle. Paista uunissa 220 asteessa 12–15 minuuttia. Tarjoa lämpimänä juuston ja hillon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.