Vesimeloni-mansikkahillo Luomuhillosokerilla

Raikas vesimeloni ja kesän mansikat maistuvat hyviltä hillossa. Luomuhillosokerilla hillo valmistuu nopeasti.

30 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

250 g vesimelonia
250 g mansikoita
1 sitruunan mehu
250 g Dansukker Luomuhillosokeria
 

Ohjeet

Paloittele vesimeloni ja poista siemenet. Perkaa ja huuhtele mansikat. Soseuta melonipalat ja mansikat sauvasekoittimella kattilassa. Lisää sitruunamehu ja luomuhillosokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen. Kuori vaahto huolellisesti. Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.