Vesimeloni-mansikkahillo Luomuhillosokerilla

Raikas vesimeloni ja kesän mansikat maistuvat hyviltä hillossa. Luomuhillosokerilla hillo valmistuu nopeasti.

30 minuuttia

Arviot (4 kpl)

Ainekset

250 g vesimelonia
250 g mansikoita
1 sitruunan mehu
250 g Dansukker Luomuhillosokeria
 

Ohjeet

Paloittele vesimeloni ja poista siemenet. Perkaa ja huuhtele mansikat. Soseuta melonipalat ja mansikat sauvasekoittimella kattilassa. Lisää sitruunamehu ja luomuhillosokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen. Kuori vaahto huolellisesti. Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.