Vesimeloni-mansikkahillo

Yhtä paljon mansikkaa ja vesimelonia soseutetaan ja keitetään hilloksi Hillosokerilla.

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g vesimelonia
250 g mansikoita
1 sitruunan mehu
300 g (3,5 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Paloittele vesimeloni ja poista siemenet. Puhdista mansikat. Soseuta melonipalat ja mansikat sauvasekoittimella kattilassa. Lisää sitruunamehu ja hillosokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Sekoita välillä. Kuori vaahto. Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!