Ainekset
3 kananmunaa
2 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl rypsiöljyä
1 tl kanelia
½-1 tl kardemummaa
1 dl kermaa, rahkaa tai kermaviiliä
2 veriappelsiinin raastettu kuori
1 dl veriappelsiinista puristettua mehua
Vuokaan
öljyä
korppujauhoja tai mannasuurimoita
Pinnalle
3 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 tl veriappelsiinin raastettua kuorta
2–3 rkl veriappelsiinista puristettua mehua
Ohjeet
Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe, öljy, kaneli, kardemumma ja kerma. Pese veriappelsiinit hyvin ja raasta joukkoon kuorta ja lisää puristettua mehua.
Voitele ja jauhota vuoka. Laita taikina vuokaan ja kypsennä 175-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 50 minuuttia. Anna jäähtyä muutama minuutti ja kumoa tarjoiluvadille.
Valmista kuorrute. Laita tomusokeri kulhoon ja sekoita joukkoon hyvin pestyn veriappelsiinin kuoriraastetta. Sekoita vähän kerrallaan joukkoon veriappelsiinimehua ja sekoita tasaiseksi. Valuta kuorrutetta pinnalle ja koristele halutessasi veriappelsiiniviipaleilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!