Ainekset
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 1/2 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1 dl rypsiöljyä
2 dl soijajogurttia
Täyte
4–5 dl raparperipaloja
3 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
ripaus kanelia
Pinnalle
1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2 rkl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria TAI Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl rypsiöljyä
Ohjeet
Sekoita kulhossa pohjataikinan ainekset. Painele seos halkaisijaltaan 24–26 cm:n piirasvuokaan, jonka voit vuorata halutessasi leivinpaperilla. Käytä taikinan levittämiseen apuna gluteenitonta jauhoseosta.
Huuhtele raparperit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Ripottele raparperit taikinan päälle kauttaaltaan ja sirottele pinnalle sokeria ja ripaus kanelia.
Sekoita kulhossa kaikki muruseoksen ainekset ja ripottele se piiraan päälle.
Kypsennä piirasta 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa sellaisenaan tai soijajogurtin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!