Värikkäät vappumuffinit

Mausta ja koristele värikkäät vappumuffinit mielesi mukaan. Voit myös täyttää ne.

8-12 kpl

PT25M

25 minuuttia

Arviot (21 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g margariinia
3/4 dl maitoa
2 kananmunaa
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Sulata margariini kattilassa ja lisää maito. Kuumenna seos kiehumispisteeseen, mutta älä keitä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja lisää seos munavaahtoon vuorotellen maitoseoksen kanssa. Annostele taikina leivinpellille asetettuihin paperivuokiin tai muffinipellille. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 12 minuuttia.

Maustamiseen
esim. kaakaojauhetta, piparkakkumaustetta, sahramia, rusinoita, marjoja, sitruunankuoriraastetta ja -mehua, suklaarouhetta tai kanelissa kieriteltyjä omenakuutioita

Koristeluvaihtoehtoja
- Dansukker tomusokereita sellaisenaan

- Tomusokerikuorrutus:
2 dl Dansukker tomusokeria maun mukaan ja 1–2 rkl vettä

- Dansukker Rapeaa raesokeria (ripottele pinnalle ennen paistamista)

- Yllätysmuffini: paina pieni konvehti/makeinen muffinin sisään paistamisen puolivälissä ja koristele muffini vastaavalla makeisella paistamisen jälkeen.

- Jaa kypsä, jäähtynyt muffini kahtia ja täytä tuorejuustolla ja marjoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.