Ainekset
100 g margariinia
3/4 dl maitoa
2 kananmunaa
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Sulata margariini kattilassa ja lisää maito. Kuumenna seos kiehumispisteeseen, mutta älä keitä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja lisää seos munavaahtoon vuorotellen maitoseoksen kanssa. Annostele taikina leivinpellille asetettuihin paperivuokiin tai muffinipellille. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Maustamiseen
esim. kaakaojauhetta, piparkakkumaustetta, sahramia, rusinoita, marjoja, sitruunankuoriraastetta ja -mehua, suklaarouhetta tai kanelissa kieriteltyjä omenakuutioita
Koristeluvaihtoehtoja
- Dansukker tomusokereita sellaisenaan
- Tomusokerikuorrutus:
2 dl Dansukker tomusokeria maun mukaan ja 1–2 rkl vettä
- Dansukker Rapeaa raesokeria (ripottele pinnalle ennen paistamista)
- Yllätysmuffini: paina pieni konvehti/makeinen muffinin sisään paistamisen puolivälissä ja koristele muffini vastaavalla makeisella paistamisen jälkeen.
- Jaa kypsä, jäähtynyt muffini kahtia ja täytä tuorejuustolla ja marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?