Värikkäät pikkuleivät

Värikkäät keksit pääsiäiseen, vappuun, lastenkutsuille ja hauskoihin juhlahetkiin! Voit leipoa ne vehnäjauhoista (5 dl), jos et tarvitse gluteenitonta.

40 kpl

30 minuuttia

Arviot (50 kpl)

Ainekset

2 dl Dansukker Fariinisokeria
100 g voita tai margariinia
2 munaa
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
90 g värikkäitä suklaarakeita (tarkista gluteenittomuus)

Ohjeet

Vaahdota fariinisokeri ja voi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten joukkoon.

Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja värikkäät suklaarakeet.

Laita nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jätä kohoamisvaraa.

Paista 175-asteessa uunissa keskiritilätasolla 8–10 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.