Vaniljanmakuinen punaherukkamehu

Kattilassa keitettävää punaviinimarjamehua maustetaan vaniljasokerilla.

PT55M

1 tunti

Arviot (135 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 l punaherukoita
8 dl vettä
6 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 maustemitallinen natriumbentsoaattia

Ohjeet

Huuhdo marjat ja pane ne teräskattilaan. Kaada päälle vesi. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Survo marjat kattilan reunaa vasten. Kaada marjamassa harson päälle ja anna valua 30 minuuttia.

Kaada mehu takaisin kattilaan. Lisää sokeri ja keitä 10 minuuttia. Ota kattila liedeltä. Kuori vaahto huolellisesti.

Sekoita vaniljasokeri ja natriumbentsoaatti pieneen määrään mehua. Lisää seos mehun joukkoon.

Kaada mehu lämpimiin, puhtaisiin pulloihin. Sulje pullot. Säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?