Vaniljanmakuinen punaherukkamehu

Kattilassa keitettävää punaviinimarjamehua maustetaan vaniljasokerilla.

1 tunti

Arviot (124 kpl)

Ainekset

2 l punaherukoita
8 dl vettä
6 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 maustemitallinen natriumbentsoaattia

Ohjeet

Huuhdo marjat ja pane ne teräskattilaan. Kaada päälle vesi. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Survo marjat kattilan reunaa vasten. Kaada marjamassa harson päälle ja anna valua 30 minuuttia.

Kaada mehu takaisin kattilaan. Lisää sokeri ja keitä 10 minuuttia. Ota kattila liedeltä. Kuori vaahto huolellisesti.

Sekoita vaniljasokeri ja natriumbentsoaatti pieneen määrään mehua. Lisää seos mehun joukkoon.

Kaada mehu lämpimiin, puhtaisiin pulloihin. Sulje pullot. Säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.