Ainekset
2 l punaherukoita
8 dl vettä
6 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 maustemitallinen natriumbentsoaattia
Ohjeet
Huuhdo marjat ja pane ne teräskattilaan. Kaada päälle vesi. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.
Survo marjat kattilan reunaa vasten. Kaada marjamassa harson päälle ja anna valua 30 minuuttia.
Kaada mehu takaisin kattilaan. Lisää sokeri ja keitä 10 minuuttia. Ota kattila liedeltä. Kuori vaahto huolellisesti.
Sekoita vaniljasokeri ja natriumbentsoaatti pieneen määrään mehua. Lisää seos mehun joukkoon.
Kaada mehu lämpimiin, puhtaisiin pulloihin. Sulje pullot. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.