Ainekset
1 l maitoa
2 munaa
1/2–1 dl Dansukker Taloussokeria
4 rkl perunajauhoja
1 1/2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
300 g pakastemarjoja
Ohjeet
Mittaa maito, munat, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen. Varo ettei maito pala pohjaan. Anna kiisselin pulpahtaa. Älä keitä.
Mausta kiisseli vaniljasokerilla.
Laita pakastemarjat tarjoilukulhoon. Jätä osa koristeluun. Kaada lämmin kiisseli päälle. Koristele lopuilla pakastemarjoilla tai tuoreilla marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?