Vaniljakiisseli pakastemarjojen kera

Vaniljakiisseli on ihana retroherkku, joka maistuu pakastemarjojen kanssa.

4–5 annosta

5 minuuttia

Arviot (348 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 l maitoa
2 munaa
1/2–1 dl Dansukker Taloussokeria
4 rkl perunajauhoja
1 1/2 rkl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi
300 g pakastemarjoja
 

Ohjeet

Mittaa maito, munat, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen. Varo ettei maito pala pohjaan. Anna kiisselin pulpahtaa. Älä keitä.

Mausta kiisseli vaniljasokerilla.

Laita pakastemarjat tarjoilukulhoon. Jätä osa koristeluun. Kaada lämmin kiisseli päälle. Koristele lopuilla pakastemarjoilla tai tuoreilla marjoilla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?