Ainekset
3 munaa
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl kiehuvaa vettä
Täyte
125 g voita tai margariinia
1 dl maitoa
3 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristelu
1 dl rouhittuja pähkinöitä
1/2 dl rouhittua maitosuklaata
Ohjeet
Voitele ja leivitä pyöreä vuoka. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita varovasti taikinaan. Lisää vesi.
Kaada taikina vuokaan ja ripottele päälle pähkinärouhe. Paista uunin alaosassa noin 30 minuuttia. Suojaa pinta foliolla, jos se tummuu liikaa. Ripottele suklaarouhe lämpimän kakun päälle. Anna jäähtyä ritilällä.
Sekoita rasva ja maito kattilassa ja anna kiehua voimakkaasti 3 minuuttia. Sekoita joukkoon vaniljasokeri.
Halkaise kakku ja levitä maitoseos kummallekin pohjalle. Kokoa kakku.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.