Ainekset
400 g leipäjuustoa
2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Vadelmahillo
½ rkl vettä
250 g vadelmia
125 g (n. 1,5 dl) Dansukker Hillosokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Paloittele leipäjuusto kuutioiksi ja laita alumiiniseen grillivuokaan. Kaada joukkoon vaniljakastike ja nosta grillikuvun alle hetkeksi kuumenemaan. Tarjoa vadelmahillon kanssa.
Vadelmahillon valmistus:
Mittaa kasariin vesi ja vadelmat, kiehauta. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen. Anna jäähtyä puolisen tuntia ja kuori pinnalle muodostunut vaahto. Purkita ja nosta kylmään.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!