Vaniljaista leipäjuustoa ja vadelmahilloa

Jälkiruoka grillissä: leipäjuusto kuumennetaaan vaniljakastikkeessa ja tarjotaan vadelmahillon kera.

4 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g leipäjuustoa
2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Vadelmahillo
½ rkl vettä
250 g vadelmia
125 g (n. 1,5 dl) Dansukker Hillosokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Paloittele leipäjuusto kuutioiksi ja laita alumiiniseen grillivuokaan. Kaada joukkoon vaniljakastike ja nosta grillikuvun alle hetkeksi kuumenemaan. Tarjoa vadelmahillon kanssa.

Vadelmahillon valmistus:
Mittaa kasariin vesi ja vadelmat, kiehauta. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen. Anna jäähtyä puolisen tuntia ja kuori pinnalle muodostunut vaahto. Purkita ja nosta kylmään.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?