Ainekset
Viktorian mansikat
1 limetin mehu
1 dl vettä
1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
250 g pakastemansikoita
Vaniljainen riisipuuro
1 1/2 dl vettä
1 dl puuroriisiä
5 dl maitoa
1/2 tl suolaa
1 dl kuohukermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2–1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Viktorian mansikat
Pane mehu, vesi, hillo-marmeladisokeri ja jäiset mansikat kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 3–5 minuuttia silloin tällöin kattilan sisältöä ravistellen. Valmistus mikrossa: Pane kaikki aineet mikroaaltouunin kestävään isoon kulhoon. Kuumenna täydellä teholla (noin 800 W) 6–8 minuuttia. Sekoita pari kertaa keittämisen aikana. Jäähdytä yön yli jääkaapissa. Tarjoa vaniljaisen riisipuuron kastikkeena.
Vaniljainen riisipuuro
Kuumenna vesi kattilassa, lisää riisit ja keitä kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Lisää maito ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä noin 45 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Mausta suolalla ja jäähdytä.
Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Sekoita vaahto puuroon ja annostele puuro jälkiruoka-astioihin. Sekoita Viktorian mansikat ja annostele ne juuri ennen tarjoilua riisin päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!