Ainekset
2 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
100 g valkosuklaata
1–2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1/4 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kastike
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/4 tl piparkakkumaustetta
karpaloita
Ohjeet
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kasariin kerma ja maito, kiehauta. Lisää joukkoon valkosuklaa ja sokeri. Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut. Mausta lopuksi vaniljasokerilla. Lisää joukkoon vedestä puristetut liivatteet ja sekoita liemi tasaiseksi. Jaa liemi annoskulhoihin tai laseihin ja nosta kylmään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Mittaa kasariin siirappi ja piparkakkumauste, kiehauta. Koristele annokset karpaloilla ja valuta pinnalle lämmintä siirappikastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.