Valkosuklaapannacotta

4 annosta 4 tuntia
Valkosuklaapannacotta tarjotaan karpaloiden ja lämpimän siirappikastikkeen kera.
Valkosuklaapannacotta
Arvioi: (42kpl)

Ainekset

  • 2 liivatelehteä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl maitoa
  • 100 g valkosuklaata
  • 1–2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 1/4 tl Dansukker Vaniljasokeria

Kastike

  • 1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1/4 tl piparkakkumaustetta
  • karpaloita

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kasariin kerma ja maito, kiehauta. Lisää joukkoon valkosuklaa ja sokeri. Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut. Mausta lopuksi vaniljasokerilla. Lisää joukkoon vedestä puristetut liivatteet ja sekoita liemi tasaiseksi. Jaa liemi annoskulhoihin tai laseihin ja nosta kylmään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Mittaa kasariin siirappi ja piparkakkumauste, kiehauta. Koristele annokset karpaloilla ja valuta pinnalle lämmintä siirappikastiketta.

Reseptin on laatinut

Dansukker