Valkosuklaapannacotta ja marinoidut mansikat

Helppo valkosuklaalla maustettu pannacotta maistuu marinoitujen mansikoiden kera.

4 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (87 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
100 g valkosuklaata
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Marinoidut mansikat
200 g tuoreita mansikoita
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
yhden limetin puristettu mehu

Ohjeet

Mittaa kerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen puoli minuuttia.

Paloittele joukkoon valkosuklaa ja anna sen sulaa sekoitellen. Mausta seos vaniljasokerilla.

Jaa liemi juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Paloittele mansikat ja sekoita joukkoon sokeri ja limettimehu. Anna mansikoiden maustua liemessä, kunnes pannacotta on tarjoiluvalmista.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.