Valkosuklaapannacotta ja marinoidut mansikat

Helppo valkosuklaalla maustettu pannacotta maistuu marinoitujen mansikoiden kera.

4 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (87 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
100 g valkosuklaata
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Marinoidut mansikat
200 g tuoreita mansikoita
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
yhden limetin puristettu mehu

Ohjeet

Mittaa kerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen puoli minuuttia.

Paloittele joukkoon valkosuklaa ja anna sen sulaa sekoitellen. Mausta seos vaniljasokerilla.

Jaa liemi juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Paloittele mansikat ja sekoita joukkoon sokeri ja limettimehu. Anna mansikoiden maustua liemessä, kunnes pannacotta on tarjoiluvalmista.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?