Valkosipulisinappi

Vahvan sinapin voi maustaa valkosipulin sijasta myös terva-aromilla tai konjakilla.

PT10M

5 minuuttia

Arviot (56 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl sinappijauhetta
2–2 ½ dl kuohukermaa
1 rkl viinietikkaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
½ dl öljyä
1 valkosipulinkynsi murskattuna

Ohjeet

Mittaa ainekset kasariin. Kuumenna hyvin miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen muutaman minuutin ajan. Jaa sinappi kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä.

Tämä vahva sinappi on maustettu valkosipulilla, jonka voit halutessasi jättää ohjeesta pois.

Vinkki!
Voit maustaa sinapin myös terva-aromilla tai konjakilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?