Valkosipulisilli

4 annosta 2 vrk
Sillifileet maustuvat ensin vuorokauden mausteliemessä ja sen jälkeen vuorokauden herkullisessa valkosipulikastikkeessa.
Valkosipulisilli
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 kevytsuolattua sillifileetä

Silliliemi

  • 3/4 dl etikkaa
  • 3/4 dl vettä
  • 3/4 dl Dansukker Taloussokeria
  • 5 murskattua maustepippuria
  • 5 murskattua musta- tai valkopippuria

Valkosipulikastike

  • 1/2 dl majoneesia
  • 1 1/2 dl kermaviiliä
  • 1/2 dl hienonnettua tilliä
  • 1/2 dl hienonnettua persiljaa
  • 1–2 raastettua valkosipulinkynttä

Keitä liemen ainekset ja anna jäähtyä. Pane sillifileet liemeen ja anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään.

Sekoita valkosipulikastikkeen ainekset keskenään kulhossa.

Kaada pois sillien liemi, kuivaa sillit talouspaperilla ja paloittele ne kastikkeen joukkoon.

Anna maustua kylmässä vähintään vuorokauden.

Reseptin on laatinut

Dansukker