Valkosipulisilli

Sillifileet maustuvat ensin vuorokauden mausteliemessä ja sen jälkeen vuorokauden herkullisessa valkosipulikastikkeessa.

4 annosta

PT1H

2 vrk

Arviot (41 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 kevytsuolattua sillifileetä
Silliliemi
3/4 dl etikkaa
3/4 dl vettä
3/4 dl Dansukker Taloussokeria
5 murskattua maustepippuria
5 murskattua musta- tai valkopippuria
Valkosipulikastike
1/2 dl majoneesia
1 1/2 dl kermaviiliä
1/2 dl hienonnettua tilliä
1/2 dl hienonnettua persiljaa
1–2 raastettua valkosipulinkynttä

Ohjeet

Keitä liemen ainekset ja anna jäähtyä. Pane sillifileet liemeen ja anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään.

Sekoita valkosipulikastikkeen ainekset keskenään kulhossa.

Kaada pois sillien liemi, kuivaa sillit talouspaperilla ja paloittele ne kastikkeen joukkoon.

Anna maustua kylmässä vähintään vuorokauden.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.