Pohjat
Täyte
Kuorrute
Vaahdota mantelimassa, munanvalkuaiset ja fariinisokeri tasaiseksi taikinaksi. Laita hetkeksi jääkaappiin ja kaulitse sitten suorakaiteen malliseksi levyksi. Ota pienellä leivosmuotilla ympyröitä ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 175-asteisessa uunissa noin 10–12 minuuttia. Jäähdytä.
Valmista täyte.
Paseeraa vadelmat eli purista ne siivilän läpi ja ota mehu talteen. Vaahdota keltuainen, sokerit ja voi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vadelmamehu ja vatkaa joukkoon.
Pursota täyte pohjien päälle keoiksi.
Sulata valkosuklaa esimerkiksi mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen syvällä lautasella.
Valuta valkosuklaata kekojen päälle pullasudilla tai lusikalla. Ripottele päälle vadelmarouhetta. Laita keksit leivinpaperilla vuoratulle tarjottimelle ja anna jähmettyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Keksit säilytetään kylmässä.
Reseptin on laatinut