Ainekset
Pohjat
200 g mantelimassaa
2 munanvalkuaista
¾ dl Dansukker Fariinisokeria
Täyte
3–4 rkl vadelmamehua (4 dl vadelmia)
1 munankeltuainen
3 dl Dansukker Tomusokeria
1tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g huoneenlämpöistä voita
Kuorrute
250 g valkosuklaata
pakastekuivattuja vadelmia rouhittuna
Ohjeet
Vaahdota mantelimassa, munanvalkuaiset ja fariinisokeri tasaiseksi taikinaksi. Laita hetkeksi jääkaappiin ja kaulitse sitten suorakaiteen malliseksi levyksi. Ota pienellä leivosmuotilla ympyröitä ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 175-asteisessa uunissa noin 10–12 minuuttia. Jäähdytä.
Valmista täyte.
Paseeraa vadelmat eli purista ne siivilän läpi ja ota mehu talteen. Vaahdota keltuainen, sokerit ja voi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vadelmamehu ja vatkaa joukkoon.
Pursota täyte pohjien päälle keoiksi.
Sulata valkosuklaa esimerkiksi mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen syvällä lautasella.
Valuta valkosuklaata kekojen päälle pullasudilla tai lusikalla. Ripottele päälle vadelmarouhetta. Laita keksit leivinpaperilla vuoratulle tarjottimelle ja anna jähmettyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Keksit säilytetään kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?