Ainekset
Murotaikina
175 g jääkaappikylmää voita
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 munankeltuainen
1–2 tl vettä
Vadelmatäyte
1 dl kotimaisia pakastevadelmia
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Väliin
maustamatonta tai maustettua tuorejuustoa tai sitruunatahnaa
Ohjeet
Sekoita voi ja vehnäjauhot yleiskoneessa murumaiseksi seokseksi. Lisää loput ainekset ja sekoita nopeasti taikinaksi. Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
Sekoita sulaneet vadelmat ja hyytelösokeri Multi kattilassa. Keitä noin minuutin ajan. Seoksen tulisi olla kiinteämpää kuin marmeladi. Kaada puhtaaseen purkkiin ja pane jääkaappiin jäähtymään.
Kaulitse taikina jauhotetulla leivinlaudalla noin 4 millin paksuiseksi. Ota piparkakkumuotilla sydämiä leivinpaperoidulle uunipellille. Paina pienellä muotilla puoleen niistä sydän tai ympyrä keskelle.
Paista pikkuleivät 175-asteisessa uunissa alatasolla noin 8–10 minuuttia. Tarkkaile paistumista, etteivät ne ruskistu liikaa. Anna jäähtyä kunnolla.
Levitä eheille sydämille ohut kerros tuorejuustoa sekä keskelle nokare vadelmatäytettä. Paina päälle sydänaukkoinen pikkuleipä. Säilytä suljetussa rasiassa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.