Ainekset
5 kananmunaa
2½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
200 g hasselpähkinäjauhetta
½ dl perunajauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
Pinnalle
1 ps (100 g) Daim-rakeita
Tarjoiluun
3–4 dl kuohukermaa
(2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria)
½ l vadelmia
Ohjeet
Peitä uunipannu öljyllä tai juoksevalla margariinilla voidellulla leivinpaperilla. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja lisää seos kevyesti sekoittaen vaahtoon. Kaada taikina uunipannuun ja paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. Ripottele Daim-rakeet lämpimän kakkulevyn pinnalle. Jäähdytä hyvin ja paloittele terävällä veitsellä leikaten. Tarjoa kermavaahdon ja vadelmien kera.
Vinkki!
Voit korvata pähkinäjauheen mantelijauheella.
Vinkki!
Leikkaa kakkulevy kolmeen osaan. Täytä ja kuorruta sokerilla maustetulla kerma-rahkavaahdolla ja marjoilla. Koristele yrtinlehdillä tai syötävillä kukilla.
Vinkki!
Tarkista aina Daim-rakeiden senhetkinen tuoteseloste, jos tarjoat leivonnaista keliaakikolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?