Ainekset
Pohja
150 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
Täyte
250 g maitorahkaa
4 dl mangososetta (esim. Bonne)
3 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2–3 dl vadelmia (tuore tai pakaste)
Koristeluun
tuoreita vadelmia
Ohjeet
Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Lisää muna vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina halkaisijaltaan 26 cm piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisen uunin keskiritilätasolla 10–15 minuuttia.
Sekoita maitorahka, mangosose, munat, vaniljasokeri ja sokeri keskenään. Kaada seos esipaistetun piiraspohjan päälle. Ripottele päälle vadelmat. Kypsennä piirasta 175-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on hyytynyt. Anna piiraan jäähtyä.
Koristele jääkaappikylmä piiras tuoreilla vadelmilla. Tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!