Vadelmahillo Luomuhillosokerilla

Pakastemarjoista tehty vadelmahillo luomuhillosokerilla maistuu niin leivonnaisten kuin jälkiruokien kanssa. Kokeile herkullista pientä juhlatarjottavaa: suolakeksi, kypsää briejuustoa ja itse tehtyä vadelmahilloa!

Noin 1 litra

15 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

1 kg vadelmia (tuore tai pakaste)
1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria

Ohjeet

Perkaa ja huuhtele marjat. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina. Pane marjat ja luomuhillosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 4 minuuttia, sekoittele samalla. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto pois huolellisesti lusikalla. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.

Säilytä hillo jääkaapissa. Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Vinkki!
Vadelmahillo on mainio makupari kypsälle briejuustolle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.