Ainekset
1 kg vadelmia (tuore tai pakaste)
1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria
Ohjeet
Perkaa ja huuhtele marjat. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina. Pane marjat ja luomuhillosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 4 minuuttia, sekoittele samalla. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto pois huolellisesti lusikalla. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.
Säilytä hillo jääkaapissa. Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.
Vinkki!
Vadelmahillo on mainio makupari kypsälle briejuustolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!