Vadelma-persikkahillo

Vadelma ja persikka ovat klassinen makupari myös hillossa. Mausta halutessasi rosmariinilla.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

700 g vadelmia
300 g persikoita kuorittuna, kuutioina
½ dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria
(1 rosmariinin oksa)

Ohjeet

Mittaa kaikki hillon aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna hillon kiehua poreillen 10 minuuttia. Kuori mahdollinen vaahto. Poista rosmariinin oksa, jäähdytä vartti ja purkita hillo puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa.

Nauti hillo leivonnaisten tai jälkiruokien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.