Vadelma-persikkahillo

Vadelma ja persikka ovat klassinen makupari myös hillossa. Mausta halutessasi rosmariinilla.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

700 g vadelmia
300 g persikoita kuorittuna, kuutioina
½ dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria
(1 rosmariinin oksa)

Ohjeet

Mittaa kaikki hillon aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna hillon kiehua poreillen 10 minuuttia. Kuori mahdollinen vaahto. Poista rosmariinin oksa, jäähdytä vartti ja purkita hillo puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa.

Nauti hillo leivonnaisten tai jälkiruokien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.