Vadelma-nektariinihillo

1 l säilykettä 45 minuuttia
Keitä itse maukasta hilloa vadelmista ja nektariineista tai persikoista.
Vadelma-nektariinihillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g vadelmia
  • 500 g kivettömiksi kuutioituja nektariineja tai persikoita
  • ½ dl vettä tai sitruunamehua
  • 500 g Dansukker Hillosokeria
  • kaneli- tai vaniljatanko

Huuhdo, kuivaa ja halkaise nektariinit tai persikat. Poista kivet. Persikoista voi poistaa myös kuoret. Kuutioi hedelmät.

Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja kaada puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje kiehautetuilla kansilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker