Ainekset
500 g vadelmia
500 g kivettömiksi kuutioituja nektariineja tai persikoita
½ dl vettä tai sitruunamehua
500 g Dansukker Hillosokeria
kaneli- tai vaniljatanko
Ohjeet
Huuhdo, kuivaa ja halkaise nektariinit tai persikat. Poista kivet. Persikoista voi poistaa myös kuoret. Kuutioi hedelmät.
Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja kaada puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje kiehautetuilla kansilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!