Vadelma-nektariinihillo

Keitä itse maukasta hilloa vadelmista ja nektariineista tai persikoista.

1 l säilykettä

PT40M

45 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g vadelmia
500 g kivettömiksi kuutioituja nektariineja tai persikoita
½ dl vettä tai sitruunamehua
500 g Dansukker Hillosokeria
kaneli- tai vaniljatanko

Ohjeet

Huuhdo, kuivaa ja halkaise nektariinit tai persikat. Poista kivet. Persikoista voi poistaa myös kuoret. Kuutioi hedelmät.

Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja kaada puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje kiehautetuilla kansilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.