Ainekset
500 g vadelmia
500 g kivettömiksi kuutioituja nektariineja tai persikoita
½ dl vettä tai sitruunamehua
500 g Dansukker Hillosokeria
kaneli- tai vaniljatanko
Ohjeet
Huuhdo, kuivaa ja halkaise nektariinit tai persikat. Poista kivet. Persikoista voi poistaa myös kuoret. Kuutioi hedelmät.
Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja kaada puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje kiehautetuilla kansilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.