Ainekset
4 dl pakastevadelmia
3 dl vettä
3 rkl Dansukker Fariinisokeria
6 oksaa tuoretta minttua
2 sitruunan mehu
6 dl ginger alea
jäitä
Koristeluun
tuoreita mintunoksia
tuoreita vadelmia
sitruunaviipaleita
Ohjeet
Lisää vadelmat, vesi ja fariinisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes vadelmat ovat keittyneet kasaan. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon mintun oksat ja sitruunan mehu. Anna jäähtyä.
Siivilöi seos ja laita jääkaappiin viilenemään.
Täytä neljä korkeaa grogilasia jäillä. Kaada laseihin vadelmaseos ja pidennä ginger alella.
Koristele halutessasi mintunoksilla, tuoreilla vadelmilla ja sitruunaviipaleilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!