Vadelma-minttumocktail

Paras mocktail on raikas ja kevyesti kupliva – kuten tämä vadelma-minttumocktail. Testaa heti tämä helppo, alkoholiton juoma!

4:lle

PT55M

1 tunti

Arviot (37 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl pakastevadelmia
3 dl vettä
3 rkl Dansukker Fariinisokeria
6 oksaa tuoretta minttua
2 sitruunan mehu
6 dl ginger alea
jäitä

Koristeluun
tuoreita mintunoksia
tuoreita vadelmia
sitruunaviipaleita

Ohjeet

Lisää vadelmat, vesi ja fariinisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes vadelmat ovat keittyneet kasaan. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon mintun oksat ja sitruunan mehu. Anna jäähtyä.

Siivilöi seos ja laita jääkaappiin viilenemään.

Täytä neljä korkeaa grogilasia jäillä. Kaada laseihin vadelmaseos ja pidennä ginger alella.

Koristele halutessasi mintunoksilla, tuoreilla vadelmilla ja sitruunaviipaleilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.