Ainekset
4 dl pakastevadelmia
3 dl vettä
3 rkl Dansukker Fariinisokeria
6 oksaa tuoretta minttua
2 sitruunan mehu
6 dl ginger alea
jäitä
Koristeluun
tuoreita mintunoksia
tuoreita vadelmia
sitruunaviipaleita
Ohjeet
Lisää vadelmat, vesi ja fariinisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes vadelmat ovat keittyneet kasaan. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon mintun oksat ja sitruunan mehu. Anna jäähtyä.
Siivilöi seos ja laita jääkaappiin viilenemään.
Täytä neljä korkeaa grogilasia jäillä. Kaada laseihin vadelmaseos ja pidennä ginger alella.
Koristele halutessasi mintunoksilla, tuoreilla vadelmilla ja sitruunaviipaleilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.