Vadelma-lakritsihillo

Anna lahjaksi purkillinen hilloiloa tai herkuttele itse – pirteä vadelma-lakritsihillo hurmaa maullaan.

n. 1 litra

PT25M

20 min

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

0,5 dl (luomu)limetin mehua
1 kg vadelmia
500 g Dansukker Hillosokeria
2–3 tl lakritsi- tai lakritsijuurijauhetta
1–2 (luomu)limetin raastettu kuori

Lisäksi: puhdas 1 l vetoinen lasipurkki tai useampi pienempi

Ohjeet

Mittaa kattilaan limettimehu ja vadelmat. Kuumenna, kunnes kattilasta nousee höyryä. Lisää hillosokeri ja lakritsijauhe koko ajan hyvin sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10–15 minuuttia välillä sekoittaen. Kerää pinnalle syntyvä vaahto pois esimerkiksi lusikalla. Lisää limetinkuoriraaste ja anna kiehua vielä pari minuuttia. Nosta kattila liedeltä. Anna hillon jäähtyä puolisen tuntia. Sekoita hilloa muutamia kertoja jäähtymisen aikana. Purkita kuumennettuihin purkkeihin. Sulje huolellisesti ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!