Ainekset
0,5 dl (luomu)limetin mehua
1 kg vadelmia
500 g Dansukker Hillosokeria
2–3 tl lakritsi- tai lakritsijuurijauhetta
1–2 (luomu)limetin raastettu kuori
Lisäksi: puhdas 1 l vetoinen lasipurkki tai useampi pienempi
Ohjeet
Mittaa kattilaan limettimehu ja vadelmat. Kuumenna, kunnes kattilasta nousee höyryä. Lisää hillosokeri ja lakritsijauhe koko ajan hyvin sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10–15 minuuttia välillä sekoittaen. Kerää pinnalle syntyvä vaahto pois esimerkiksi lusikalla. Lisää limetinkuoriraaste ja anna kiehua vielä pari minuuttia. Nosta kattila liedeltä. Anna hillon jäähtyä puolisen tuntia. Sekoita hilloa muutamia kertoja jäähtymisen aikana. Purkita kuumennettuihin purkkeihin. Sulje huolellisesti ja säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!