Vadelma-granaattiomenahyytelö

Näyttävän punainen helppo jälkiruokahyytelö tehdään tuoreista tai pakastevadelmista ja granaattiomenansiemenistä.

5–6 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (44 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g vadelmia
2 granaattiomenaa
5–6 dl vettä tai hyvin laimeaa vadelmamehua
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

Jaa vadelmat annoskulhoihin. Puolita granaattiomenat ja lusikoi siemenet vadelmien joukkoon.

Kiehauta vesi ja lisää hyytelösokeri koko ajan hämmentäen. Anna kiehua, kunnes liemi kirkastuu.

Kaada liemi marjojen päälle ja nosta kulhot jääkaappiin. Tarjoa hyytyneenä.

Vinkki!
Sekä tuoreet että kotimaiset pakastemarjat sopivat tähän helppoon ja hienostuneeseen jälkiruokahyytelöön. Voit valmistaa hyytelön jo edellisenä päivänä jääkaappiin. Marjainen hyytelö jähmettyy kuitenkin jääkaapissa hetkessä, joten se sopii myös yllätysvieraille.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.