Vadelma-granaattiomenahyytelö

5–6 annosta 1 tunti
Näyttävän punainen helppo jälkiruokahyytelö tehdään tuoreista tai pakastevadelmista ja granaattiomenansiemenistä.
Vadelma-granaattiomenahyytelö
Arvioi: (32kpl)

Ainekset

  • 200 g vadelmia
  • 2 granaattiomenaa
  • 5–6 dl vettä tai hyvin laimeaa vadelmamehua
  • 1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeria

Jaa vadelmat annoskulhoihin. Puolita granaattiomenat ja lusikoi siemenet vadelmien joukkoon.

Kiehauta vesi ja lisää hyytelösokeri koko ajan hämmentäen. Anna kiehua, kunnes liemi kirkastuu.

Kaada liemi marjojen päälle ja nosta kulhot jääkaappiin. Tarjoa hyytyneenä.

Vinkki!
Sekä tuoreet että kotimaiset pakastemarjat sopivat tähän helppoon ja hienostuneeseen jälkiruokahyytelöön. Voit valmistaa hyytelön jo edellisenä päivänä jääkaappiin. Marjainen hyytelö jähmettyy kuitenkin jääkaapissa hetkessä, joten se sopii myös yllätysvieraille.

Reseptin on laatinut

Dansukker