Ainekset
150 g voita tai margariinia
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
¼ dl Dansukker Vaaleaa siirappia
1 kananmuna
230 g (4 dl) vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl jauhettua kanelia
½ tl jauhettua inkivääriä
½ tl neilikkaa
Ripotteluun
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva, sokeri ja siirappi vaaleaksi. Lisää kananmuna hyvin vatkaten. Yhdistä jauhot, vaniljasokeri, leivinjauhe ja mausteet, siivilöi seos rasva-kananmunaseokseen ja sekoita taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja säilytä jääkaapissa seuraavan päivään.
Kauli taikina pienissä erissä noin parin mm:n vahvuiseksi. Painele piparit ja siirrä ne leivinpaperoidulle pellille. Ripottele ohut kerros sokeria pinnalle.
Paista 160–170 asteessa 6–8 minuuttia. Ripottele toinen kerros sokeria kuumien pikkuleipien päälle välittömästi uunista ottamisen jälkeen. Jäähdytä ritilän päällä.
Vinkki!
Paista kerralla pellillinen samanlaisia pipareita.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.