Ainekset
3 greippiä
4 l kiehuvaa vettä
500 g Dansukker Taloussokeria
1/5 tl tuorehiivaa (herneen kokoinen pala)
sokeria, rusinoita
Ohjeet
Leikkaa veitsikuoritut greipit kalvottomiksi lohkoiksi suoraan siman valmistusastiaan. Kaada sokerit ja kiehuva vesi päälle. Jäähdytä 40 asteeseen ja sekoita hiiva joukkoon. Anna käydä yön yli huoneenlämmössä. Siivilöi ja pullota sima. Pane pulloihin teelusikallinen sokeria ja pari rusinaa. Säilytä greippisima jääkaapissa. Sima on valmista juotavaksi noin 4–5 päivän kuluttua pullotuksesta, kun rusinat ovat nousseet pintaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!