Uuniomenat

Mikä voisi syksyllä olla parempaa kuin lämpimät uuniomenat ja kylmä vaniljakastike!

4 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (193 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4–6 hapokasta omenaa
noin 1 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
1 dl kaurahiutaleita
3 rkl voita tai margariinia

Ohjeet

Pane pestyt, siemenkodattomiksi poratut omenat uunivuokaan.

Valuta siirappia reilusti omenoiden sisään ja pinnalle. Sekoita kanelisokeri, kaurahiutaleet ja pehmeä rasva murumaiseksi ja ripottele seos omenoiden päälle.

Kypsennä uunissa 175 °C 30–45 minuuttia. Paistoaika riippuu omenoiden koosta ja kiinteydestä, kokeile kypsyys cocktailtikulla. Valele omenoita paiston aikana vuokaan kertyneellä liemellä.

Tarjoa uuniomenat lämpiminä kylmän vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!