Uunijuurekset

4–5 annosta 1 tunti
Tarjoa maukkaita uunijuureksia liharuokien lisänä.
Uunijuurekset
Arvioi: (21kpl)

Ainekset

  • 25 g voita tai margariinia
  • 300 g lanttua
  • 200 g palsternakkaa
  • 200 g juuriselleriä
  • 2 isoa sipulia
  • 3 keskikokoista porkkanaa
  • n. 1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
  • n. 1/2 tl suolaa
  • 1 dl vettä

Kuori ja kuutioi juurekset. Kuumenna rasva pannulla ja kääntele juureskuutioita muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon siirappi ja suola, kiehauta. Lisää lopuksi joukkoon vesi.

Kaada ainekset uunin kestävään vuokaan ja kypsennä 175–200 asteessa, kunnes juurekset tuntuvat sopivan kypsiltä.

Tarjoa liharuokien lisänä.

Reseptin on laatinut

Dansukker