Uunijuurekset ja saksanhirven fileetä

Uunijuurekset ja saksanhirven filee on helppo ja nopea sunnuntairuoka.

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

600 g saksanhirven ulkofileetä
400 g lanttua
300 g palsternakkaa
2 sipulia
3 porkkanaa
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 oksaa timjamia tai rosmariinia
1 tl suolaa

Ohjeet

Kuori juurekset. Kuutioi lanttu. Lohko palsternakat ja sipulit. Paloittele porkkanat.

Kumoa juurekset uunivuokaan ja sekoita joukkoon öljy, glukoosisiirappi ja mausteet.

Paista uunijuureksia 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 45 minuuttia. Tarkista juuresten kypsyys.

Paista fileet voissa pannulla kaksi minuuttia / puoli. Anna vetäytyä hetki ennen ruokailua.

 

Resepti: Aki Wahlman 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?