Uunijuurekset ja saksanhirven fileetä

Uunijuurekset ja saksanhirven filee on helppo ja nopea sunnuntairuoka.

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

600 g saksanhirven ulkofileetä
400 g lanttua
300 g palsternakkaa
2 sipulia
3 porkkanaa
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 oksaa timjamia tai rosmariinia
1 tl suolaa

Ohjeet

Kuori juurekset. Kuutioi lanttu. Lohko palsternakat ja sipulit. Paloittele porkkanat.

Kumoa juurekset uunivuokaan ja sekoita joukkoon öljy, glukoosisiirappi ja mausteet.

Paista uunijuureksia 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 45 minuuttia. Tarkista juuresten kypsyys.

Paista fileet voissa pannulla kaksi minuuttia / puoli. Anna vetäytyä hetki ennen ruokailua.

 

Resepti: Aki Wahlman 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.