Uunijuurekset ja saksanhirven fileetä

Uunijuurekset ja saksanhirven filee on helppo ja nopea sunnuntairuoka.

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

600 g saksanhirven ulkofileetä
400 g lanttua
300 g palsternakkaa
2 sipulia
3 porkkanaa
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 oksaa timjamia tai rosmariinia
1 tl suolaa

Ohjeet

Kuori juurekset. Kuutioi lanttu. Lohko palsternakat ja sipulit. Paloittele porkkanat.

Kumoa juurekset uunivuokaan ja sekoita joukkoon öljy, glukoosisiirappi ja mausteet.

Paista uunijuureksia 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 45 minuuttia. Tarkista juuresten kypsyys.

Paista fileet voissa pannulla kaksi minuuttia / puoli. Anna vetäytyä hetki ennen ruokailua.

 

Resepti: Aki Wahlman 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!