Ainekset
600 g saksanhirven ulkofileetä
400 g lanttua
300 g palsternakkaa
2 sipulia
3 porkkanaa
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 oksaa timjamia tai rosmariinia
1 tl suolaa
Ohjeet
Kuori juurekset. Kuutioi lanttu. Lohko palsternakat ja sipulit. Paloittele porkkanat.
Kumoa juurekset uunivuokaan ja sekoita joukkoon öljy, glukoosisiirappi ja mausteet.
Paista uunijuureksia 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 45 minuuttia. Tarkista juuresten kypsyys.
Paista fileet voissa pannulla kaksi minuuttia / puoli. Anna vetäytyä hetki ennen ruokailua.
Resepti: Aki Wahlman
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?