Ainekset
4 broilerinfileetä
4 rkl rypsiöljyä
½ tl suolaa
4–5 valkosipulinkynttä
1 rkl hienonnettua inkivääriä
½ dl soijakastiketta
2 rkl vaaleaa viinietikkaa
2–3 rkl Dansukker Tummaa Siirappia
3–4 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
Ohjeet
Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin. Mausta suolalla.
Kuori ja hienonna joukkoon valkosipulia ja tuoretta inkivääriä ja lisää pannulle. Lisää myös soijakastike, viinietikka, siirappi ja kerma. Anna kastikkeen kiehahtaa hetki.
Laita sitten broilerinfileet ja kastike uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 15–20 minuuttia riippuen fileiden paksuudesta.
Tarjoa seuraksi pastaa tai riisiä ja kasviksia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?