Uunibroileria

Katso helppo ja herkullinen ohje: Uunibroileria kermakastikkeessa. Broilerinfileet maustetaan valkosipulilla ja inkiväärillä ja haudutetaan kermaisessa kastikkeessa uunissa.

4 annosta

PT25M

30 min

Arviot (58 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 broilerinfileetä
4 rkl rypsiöljyä
½ tl suolaa
4–5 valkosipulinkynttä
1 rkl hienonnettua inkivääriä
½ dl soijakastiketta
2 rkl vaaleaa viinietikkaa
2–3 rkl Dansukker Tummaa Siirappia
3–4 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
 

Ohjeet

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin. Mausta suolalla.

Kuori ja hienonna joukkoon valkosipulia ja tuoretta inkivääriä ja lisää pannulle. Lisää myös soijakastike, viinietikka, siirappi ja kerma. Anna kastikkeen kiehahtaa hetki.

Laita sitten broilerinfileet ja kastike uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 15–20 minuuttia riippuen fileiden paksuudesta.

Tarjoa seuraksi pastaa tai riisiä ja kasviksia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?