Turkinpippurijäätelö

Mausta herkullinen jäätelö turkinpippurimurskalla tai muilla karamelleilla.

4–6 annosta

PT1H

12 tuntia

Arviot (176 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 ½ dl vispikermaa tai kuohukermaa
2 munaa
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–1 ½ dl turkinpippurimurskaa

Ohjeet

Vaahdota kerma. Vaahdota munat ja glukoosisiirappi. Yhdistä seokset ja mausta vaniljasokerilla ja turkinpippurimurskalla. Sekoita tasaiseksi ja laita foliolla suojattuna pakastimeen mielellään yön yli. Vatkaa seosta muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.

Voit myös laittaa seoksen pyörimään jäätelökoneeseen noin 50 minuutiksi.

Pyöritä palloiksi ja nauti!

Vinkki!
Jos käytössäsi ei ole valmista turkinpippurimurskaa, voit murskata kokonaisia karamelleja pienessä pussissa lihanuijalla nuijien.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.