Tuorejuustomousse

Kanelilla ja kahvilla tai konjakilla maustettu tuorejuustomousse ja persikkaa.

4 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1–2 dl kahvikermaa
1/4–1/2 dl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
1/2 tl jauhettua kanelia
1 rkl konjakkia tai
1 tl espresso pikakahvijauhetta
Pinnalle
1 persikka
4 tl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria

Ohjeet

Vatkaa tuorejuusto kovaksi vaahdoksi. Lisää kerma, sokeri, kaneli ja konjakki tai pikakahvijauhe koko ajan voimakkaasti vatkaten. Jaa mousse jälkiruokamaljoihin. Pane jääkaappiin 30 minuutiksi ennen tarjoamista.

Pese persikka, halkaise se, poista kivi ja leikkaa puolikkaat lohkoiksi. Viimeistele annokset persikkalohkoilla ja ripottele sokeri pinnalle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.