Ainekset
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1–2 dl kahvikermaa
1/4–1/2 dl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
1/2 tl jauhettua kanelia
1 rkl konjakkia tai
1 tl espresso pikakahvijauhetta
Pinnalle
1 persikka
4 tl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
Ohjeet
Vatkaa tuorejuusto kovaksi vaahdoksi. Lisää kerma, sokeri, kaneli ja konjakki tai pikakahvijauhe koko ajan voimakkaasti vatkaten. Jaa mousse jälkiruokamaljoihin. Pane jääkaappiin 30 minuutiksi ennen tarjoamista.
Pese persikka, halkaise se, poista kivi ja leikkaa puolikkaat lohkoiksi. Viimeistele annokset persikkalohkoilla ja ripottele sokeri pinnalle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?