Ainekset
200 g luomuaprikooseja
100 g kivettömiä taateleita
100 g rusinoita
100 g pinjansiemeniä
70 g saksanpähkinöitä
40 g (1 dl) soijajauhoa
90 g (1 dl) Dansukker Ruokokidesokeria
70 g (½ dl) Dansukker Tummaa siirappia
125 g (2 ½ dl) tattari- tai spelttihiutaleita
Ohjeet
Mittaa hedelmät, rusinat, pinjansiemenet ja pähkinät leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä muutamia kierroksia.
Lisää soijajauho, sokeri ja siirappi ja pyöräytä aineet sekaisin.
Levitä hiutaleet työlaudalle ja kaada hedelmä-pähkinäseos hiutaleiden päälle. Vaivaa kunnes lähes kaikki hiutaleet ovat tasaisesti hedelmä-pähkinäseoksen joukossa.
Pyöräytä seoksesta loppujen hiutaleiden päällä tanko, paloittele ja muotoile palat pyöreiksi.
Leikkaa leivinpaperista palat patukoiden väliin ja siirrä ne rasiaan. Peitä kannella tai kelmulla ja siirrä jääkaappiin.
Säilyy 2 viikkoa jääkaapissa.
Yksi aprikoosi-pinjapatukka sisältää
Energiaa 874 kJ / 209 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 10 g
Proteiinia 6 g
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?