Mittaa hedelmät, rusinat, pinjansiemenet ja pähkinät leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä muutamia kierroksia.
Lisää soijajauho, sokeri ja siirappi ja pyöräytä aineet sekaisin.
Levitä hiutaleet työlaudalle ja kaada hedelmä-pähkinäseos hiutaleiden päälle. Vaivaa kunnes lähes kaikki hiutaleet ovat tasaisesti hedelmä-pähkinäseoksen joukossa.
Pyöräytä seoksesta loppujen hiutaleiden päällä tanko, paloittele ja muotoile palat pyöreiksi.
Leikkaa leivinpaperista palat patukoiden väliin ja siirrä ne rasiaan. Peitä kannella tai kelmulla ja siirrä jääkaappiin.
Säilyy 2 viikkoa jääkaapissa.
Yksi aprikoosi-pinjapatukka sisältää
Energiaa 874 kJ / 209 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 10 g
Proteiinia 6 g
Reseptin on laatinut