Ainekset
200 g luomuaprikooseja
100 g kivettömiä taateleita
100 g rusinoita
100 g pinjansiemeniä
70 g saksanpähkinöitä
40 g (1 dl) soijajauhoa
90 g (1 dl) Dansukker Ruokokidesokeria
70 g (½ dl) Dansukker Tummaa siirappia
125 g (2 ½ dl) tattari- tai spelttihiutaleita
Ohjeet
Mittaa hedelmät, rusinat, pinjansiemenet ja pähkinät leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä muutamia kierroksia.
Lisää soijajauho, sokeri ja siirappi ja pyöräytä aineet sekaisin.
Levitä hiutaleet työlaudalle ja kaada hedelmä-pähkinäseos hiutaleiden päälle. Vaivaa kunnes lähes kaikki hiutaleet ovat tasaisesti hedelmä-pähkinäseoksen joukossa.
Pyöräytä seoksesta loppujen hiutaleiden päällä tanko, paloittele ja muotoile palat pyöreiksi.
Leikkaa leivinpaperista palat patukoiden väliin ja siirrä ne rasiaan. Peitä kannella tai kelmulla ja siirrä jääkaappiin.
Säilyy 2 viikkoa jääkaapissa.
Yksi aprikoosi-pinjapatukka sisältää
Energiaa 874 kJ / 209 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 10 g
Proteiinia 6 g
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.