Tuore aprikoosi-pinjapatukka

Aprikoosi, taateli ja pinjansiemenet maustavat tämän hedelmäisen välipalapatukan.

15 kpl

PT25M

20 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g luomuaprikooseja
100 g kivettömiä taateleita
100 g rusinoita
100 g pinjansiemeniä
70 g saksanpähkinöitä
40 g (1 dl) soijajauhoa
90 g (1 dl) Dansukker Ruokokidesokeria
70 g (½ dl) Dansukker Tummaa siirappia
125 g (2 ½ dl) tattari- tai spelttihiutaleita

Ohjeet

Mittaa hedelmät, rusinat, pinjansiemenet ja pähkinät leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä muutamia kierroksia.

Lisää soijajauho, sokeri ja siirappi ja pyöräytä aineet sekaisin.

Levitä hiutaleet työlaudalle ja kaada hedelmä-pähkinäseos hiutaleiden päälle. Vaivaa kunnes lähes kaikki hiutaleet ovat tasaisesti hedelmä-pähkinäseoksen joukossa.

Pyöräytä seoksesta loppujen hiutaleiden päällä tanko, paloittele ja muotoile palat pyöreiksi.

Leikkaa leivinpaperista palat patukoiden väliin ja siirrä ne rasiaan. Peitä kannella tai kelmulla ja siirrä jääkaappiin.

Säilyy 2 viikkoa jääkaapissa.

Yksi aprikoosi-pinjapatukka sisältää

Energiaa 874 kJ / 209 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 10 g
Proteiinia 6 g
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!