Ainekset
4 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
½ kurkku
4 tl suolaa
3 valkosipulinkynttä
5 rkl oliiviöljyä
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
Ohjeet
1. Valuta jogurttia jääkaapissa suodatinpaperilla vuoratussa siivilässä ainakin 2 tuntia, mieluiten yön yli.
2. Pese kurkku ja raasta se karkealla terällä. Sirottele suola raasteen päälle ja itketä kurkkua 10 minuuttia. Ota raaste käteen ja puristele sitä sormien välissä niin kauan, että kaikki neste valuu pois. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
3. Yhdistä jogurtti, kurkkuraaste, glukoosisiirappi, valkosipulimurska ja oliiviöljy. Sekoita ja anna tsatsikin vetäytyä jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoamista.
Tarjoa salaatinkastikkeena tai rapeakuorisen leivän kanssa.
Resepti: Aki Wahlman
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.